Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Det habsburgske Madrid & Prado-museet

Nyd en billedeskøn guidet tur til det habsburgske Madrid og besøg det verdenskendte Prado Museum. Sammen med din lokale guide vil du udforske Madrid under the habsburgske imperium, efterfulgt af en guidet tur til Prado-museet.

Højdepunkter

- Udforsk Habsburgske Madrid 
- Spring køen over til Prado-museet
- Beundre renæssance- og barokarkitekturen
- Nyd en gratis drikkevare

Hvad kan jeg forvente?

Madrid fik navnet Habsburg, da Habsburg-imperiet regerede Spanien. Styret begyndte med Charles I, som berigede byen med paladset og monumenter. Senere gjorde Philip II Madrid til Spaniens hovedstad og byen fik vokseværk.

Din guide vil tage dig på en billedeskøn tur rundt i det habsburgske Madrid og vise dig tidsperiodens smukke bygninger i renæssance- og barokstil. 

I løbet af turen vil vi nyde en lille pause og en gratis drikkevare på en hyggelig café i dette populære område af Madrid.

Den anden del af turen er en rundvisning på det verdenberømte Museo Nacional del Prado, også kendt som Prado-museet. Prado-museet er det største galleri i verden og en af Spaniens største turistattraktioner. Sammen med din guide, får du lov til at springe de lange køer over og gå direkte ind på museet. 

Museet huser nogle af de allerstørste mesterværker, såsom 'Lysternes Have' af Bosch, 'Den noble mand med sin hånd på sit bryst' af El Greco, 'Hofdamerne' af Velázquez og 'Carlos IV af Spanien og sin familie' af Goya.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Billetkategorier

Voksen (16+) 
Barn (6-15)
Spædbarn (0-5): Gratis 

Åbningstider

Venligst tjek kalender for afgangs dato og tid

Bestil
Fra 531 kr

søn, 21 apr 2024

Nem afbestilling Nem afbestilling
Få billetterne refunderet op til 48 timer før den bestilte dato. Et afbestillingsgebyr på op til 20% per billet kan forekomme.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Spar tid - Spring køen over

Live guide

Varighed: 3 timer 30 minutter

Vejviser

Det habsburgske Madrid & Prado-museet

Adresse
Calle de San Nicolás 15 Madrid 28013

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.