Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til Madrid

Velkommen til MadridBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til attraktioner, oplevelser eller sightseeing i Madrid.
Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til sightseeing i Madrid! F.eks. kan du nyde en guidet tur rundt på Palacio Real, opleve Gran Via, Plaza Mayor og andre berømte pladser og gader, se et Flamenco Show i hjertet af Madrid eller kom hel tæt på Real Madrids berømte stadion Santiago Bernabéu.

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Det kejserlige Toledo & vintur

Fra 819 kr
Nyd en heldagstur til Toledo fra Madrid. Din lokale guide vil tage dig til Toledo og vise dig rundt i den historiske by. Toledo bliver kaldt 'Byen med de tre kulturer', her vil du besøge en moské, kirke og synagogoe. Turen ender med en vinsmagning i Bargas. 

Højdepunkter
- Nyd en heldagstur til Toledo med vinsmagning
- Vælg din egen frokostmenu
- Oplev en af de ældste byer i Europa
- Udforsk moskéen El Cristo de la Luz
- Besøg kirken St. Torré
- Se synogogen Santa Maria la Blanca
- Nyd en vinsmagning i Bargas

Oplev Byen med de tre kulturer - Toledo
Første stop på vores tur er den smukke by Toledo, som ligger 70 km udenfor Madrid. Byen er på UNESCOs Verdensarvsliste på grund af sin omfattende kulturelle og monumentale arv og den historiske sameksistens af kristne, muslimer og jøder. 

Derudover er Toledo en af Europas ældste byer og den smukke by har bygninger fra næsten samtlige perioder i historien og stilarter: arabisk, gotisk, mudejar, renæssance og barok. 

I Toledo skal vi besøge både en moské, kirke og syngagoe. Første stop er El Cristo de la Luz-moskéen, som stod færdig i 1186 og er inspireret af kalifat-arkitektur. 

Næste stop er kirken St. Torré, hvor mesterværket 'El Entierro del señor de Orgaz' af El Greco hænger, som engang boede i byen. 

Bagefter besøger vi synagogen Santa Maria la Blanca, som i dsg fungerer som et museum. Synagogen er anset som et af de fineste eksempler på almohad-arktiktur. Den blev bygget i 1180 og nogle mener, at det tilmed er den ældste bevarede synagoge i Europa- 

Omkring kl. 14.30 vender vi mod Madrid. På vejen gør vi stop i Bargas, hjem til Finca Loranque-vingården, hvor vi vil søge den vinkældre og prøvesmage nogle lækre vine. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor starter turen?
Turen starter ved Julia Travel-kontoret. Adressen vil fremgå af din e-billet. Du bedes møde på 15 min. inden turen starter. 

Hvor ender turen?
Turen ender ved Padro-museet. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer ca. 8 timer. 

Er der frokost inkluderet i turen?
Du kan vælge mellem at bestille billetter uden frokost eller med den turistede menu eller den gastronomiske menu.  

Den turistede menu: Grønsagsstuvning, kalv med grønne bønner og pomfritter og vaniljeis med frugt. Drikkevarer er ikke inkluderet. 

Den gastronomiske menu: Appetizers og catalanske tapas, lam med grønsager, trøfflekage med is og husets vin, mineralvand og kaffe. 

Hvilke sprog findes turen på?
Turen findes kun på engelsk.

Findes der børnebilletter?
Nej, der findes desværre ikke børnebilletter til denne tur.   

Åbningstider

Turen afgår mandag og lørdag kl. 9.30.

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 8 timer

Vejviser

Det kejserlige Toledo & vintur

Adresse
Calle de San Nicolás 15 Madrid 28013

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.