Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til Madrid

Velkommen til MadridBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til attraktioner, oplevelser eller sightseeing i Madrid.
Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til sightseeing i Madrid! F.eks. kan du nyde en guidet tur rundt på Palacio Real, opleve Gran Via, Plaza Mayor og andre berømte pladser og gader, se et Flamenco Show i hjertet af Madrid eller kom hel tæt på Real Madrids berømte stadion Santiago Bernabéu.

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Guidet tur: Prado, Reina Sofía og Thyssen museerne

Fra 721 kr

Spring de lange køer over til Prado, Reina Sofá og Thyseen museerne - alt sammen på én guidet tur! Denne tur fokuserer på en verden af kunst, inklusiv impressionistiske malerier, hvor du hører mere om de berømte kunstnere som Pablo Picasso og Salvador Dalí. Din guide fortæller dig alt, du behøver at vide, på denne halv-dags tur gennem Madrid!

Højdepunkter

- Spring køerne over til museerne
- Besøg Reina Sofía museet
- Nyd malerierne på Prado museet
- Se den impressionistiske kunst på Thyssen museet
- Oplev kunst af Picasso, Dalí og El Bosco
- Få en valgfri forfriskning og en appetizer

Hvad kan jeg forvente?

Din tur starter på Prado museet. Du går gennem de brede gange og de store lokaler, hvor de beundringsværdige malerier hænger på væggene. Tag et nærmere kig på de livagtige ansigter på lærrederne, specielt øjnene er fantastisk detaljerede. Under turen stopper du op og kigger på kunstværkerne af Rafael Sanzio, El Bosco, Tiziano, Velázquez, Goya og mange andre kendte kunstnere. Efter besøget på Prado museet tager du en pause og nyder en forfriskning og en appetizer.

Turen fortsætter på Thyssen-Bornemisza museet, hvor de primære impressionistiske maleres kunstværker fylder lokalerne. Du går på det ternede gulv mellem væggene, der er malet koralfarvede, mens du lærer om de berømte kunstværker. Iblandt de berømte malere er Degas, Renoir, Van Gogh, Pisarro og Derain.

Det næste stop på denne gåtur gennem kunsthistorien er Reina Sofía museet. Her har du tid til at beundre og lære mere om maleriet Guernica skabt af den uforglemmelige spanske maler Pablo Picasso. Maleriet forestiller bombardementet i Guernica tilbage i 1937. Under besøget ser du også de største værker af Salvador Dalí. Efter rundvisningens afslutning kan du gå tilbage til hvert museum, da din billet er gyldig hele dagen.

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur.

Vigtig information

- Turen involverer besøg til museerne og at gå rundt i Madrid. Dette foregår til fods, så vi anbefaler dig at tage behagelige sko på.
- Fotografi og filmning er ikke tilladt inde i udstillingerne.

Billetkategorier

Voksen
Barn (0-5): Gratis

Hvad er ikke med i prisen?

- Transport.
- Frokost.

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Spring køen over

Live guide

Varighed: 5 timer

Hvad er med i prisen?

- Adgang til Prado, Thyssen og Reina Sofía museerne.
- Tosproget guide med passion for kunst.
- Radioguide system.
- En forfriskning - enten øl, vand, sodavand eller vin.
- En appetizer.

Vejviser

Madrid City Tour

Adresse
Calle de Felipe IV, s/n 28014 Madrid

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.