Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Royal Rundvisning: Kongepaladserne i Madrid

 
Fra 690 kr

Spring køen over til kongepaladset, Palacio Real, i Madrid! På rundvisningen gennem paladset ser du de smukke lokaler, lejligheder og den spanske krone og tronen. Du kommer også til Det Kongelige Palads i Aranjuez, hvor du springer køen over udenfor og ser de mange flotte rum samt Museum of Royal Feluccas, der indeholder historiske, royale sejlbåde. 

Højdepunkter

- Spring køerne over til de kongelige paladser
- Se den smukke krone og tronen
- Oplev de royale sejlbåde i Museum of Royal Feluccas
- Lær mere om kongepaladsernes historie
- Få en rundvisning gennem paladserne

Hvad kan jeg forvente?

Du møder din guide og går hen til Palacio Real, der ligger tæt på mødestedet. Palacio Real blev bygget i det 18. århundrede og var det officielle bosted for den spanske kongelige familie fra 1765 til 1931. Her ser du nogle af de mange flotte rum, såsom dronningens og Kong Charles III's lejligheder samt lokalerne, hvor den smukke krone og tronen kan ses bag en glasrude.

Under turen ser du også den store trappe, Plaza de la Armería og det royale kapel. Din guide fortæller om paladsets historie og nogle af de store begivenheder, der har fundet sted her. Efter rundvisningen kan du bruge lidt tid i paladset og nyde udsigten over den store plads.

Bagefter rejser du med en bus til Det Kongelige Palads i Aranjuez, som er beliggende syd for Madrid. Dette kulturelle sted kom på Unescos Verdensarvsliste tilbage i år 2001. Her får du blandt andet mulighed for at gå rundt i Prinsens Have. 

Det Kongelige Palads er dekoreret i smukke stilarter og er fyldt med detaljer. Iblandt de mange flotte lokaler, du ser, er lokalet med Elizabeth II's trone og kammeret med det kinesiske porcelæn. Du kan også finde Museum of Royal Feluccas, som blev bygget i år 1963. Museet udstiller sejlbåde, der er blevet brugt af den kongelige familie gennem tiden - og dette fuldender den royale rundvisning!

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur - eller vis billetten på din telefon.

Hvordan foregår turen?
Turen er delt i to. Du møder din guide ved mødestedet til første del af turen. Derfra går I til Det Kongelige Palads i Madrid. Efter din rundvisning går du tilbage til mødestedet for komme med på anden del af turen. Herfra rejser du med bus til Det Kongelige Palads i Aranjuez.

Vigtig information

- Vi anbefaler, at du tager fornuftigt fodtøj på, da du skal gå meget på denne tur.

Billetkategorier

Voksen
Barn (0-4): Gratis

Hvad er ikke med i prisen?

- Transport til og fra dit hotel.
- Frokost og drikkevarer.

Bestil

ons, 30 sep 2020

Nem afbestilling Nem afbestilling
Få billetterne refunderet op til 48 timer før den bestilte dato. Et afbestillingsgebyr på op til 20% per billet kan forekomme.

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Live guide

Varighed: 5 timer 30 minutter

Hvad er med i prisen?

- Spring køen over til Palacio Real.
- Spring køen over til Det Kongelige Palads i Aranjuez.
- Rundvisning i begge paladser.
- Tosproget guide: Engelsk- eller spansktalende.
- Transport i bus - med aircondition.
- Radio guide system.

Vejviser

Royal Palaces Tour

Adresse
Calle de San Nicolás, 15 28013 Madrid

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.