Søg efter billetter

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Madrid Segway Tur

Fra kr 293

Madrid fra en Segway må være den morsomste måde at være på sightseeing i Madrid på. Men det er ikke kun morsomt, du vil også lære en masse om Madrid, og se meget af byen. Da sikkerheden er i højsæde, starter alle turene med sikkerhedsinstruktioner, samt helt basal træning før vi tager afsted rundt i Madrid på en Segway! Vi kan tilbyde to forskellige ture, men lige gyldig hvilken tur du vælger, vil du opleve Madrid på en usædvanlig og morsom måde! 

Højdepunkter

- Nyd en tur rundt i Madrid på en Segway
- Se mange af de store seværdigheder
- To forskellige Segway ture at vælge imellem

Hvad kan jeg forvente?

Downtown Madrid Segway Tour:
Dette er den originale Madrid Segway Sightseeing tour. Hvis det er første gang du besøger Madrid, eller gerne vil lære og se Madrid på en anderledes måde, er dette turen for dig. Turen tager dig forbi Plaza de Callao, Gran Vía, Plaza de España, Paseo del Pintor Rosales, Debod's Temple, Plaza de Oriente & Det Kongelige palads. 
Downtown Madrid Segway Tour varer 1½ time.
 
San Miguel Market Tour:
Der er to ting du skal gøre når du er i Madrid: Prøve en tur på Segway og smage den berømte øl San Miguel. Med denne tur gør vi det let for dig at opfylde begge krav, da vi inkluderer San Miguel Markedet på denne rute, stedet hvor øllen stammer fra.
Turen tager dig forbi Gran Vía, Plaza de Callao, Plaza de España, Debod Temple, Royal Palace , Almudena’s Cathedral, San Miguel Markedet, Puerta del Sol of Madrid & Preciados Street. 
San Miguel Market Tour varer 2½ time.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Vigtig information

- Turen foregår på engelsk! 
- Din billet er KUN gyldig på den bestilte dato. 
- Børn under 8 år eller under 135cm må ikke deltage på denne tur! 
- Vi anbefaler du tager behageligt tøj på samt fornuftige sko. Om vinteren husk at have rimmeligt varmt tøj på, da Madrid kan være kold om vinteren, og husk regntøj hvis det regner. Regnslag kan lånes/lejes, men vi garanterer ikke der er nok til alle. Hjelme udleveres gratis på forespørgsel. 

Åbningstider

Hver dag kl. 11:00 og 12:00. Fra Mar. til Okt. er der også en tur kl. 14:00 og 16:00.

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 2 timer 30 minutter

Vejviser

Madrid Segway Tur

Adresse
Madrid Segway Tour CalleESCALINATA, 10, Plaza de Isabel II (Opera), på hjørnet ved McDonald’s. Turen ender også her.

×