Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til Madrid

Velkommen til MadridBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til attraktioner, oplevelser eller sightseeing i Madrid.
Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til sightseeing i Madrid! F.eks. kan du nyde en guidet tur rundt på Palacio Real, opleve Gran Via, Plaza Mayor og andre berømte pladser og gader, se et Flamenco Show i hjertet af Madrid eller kom hel tæt på Real Madrids berømte stadion Santiago Bernabéu.

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Madrid Cykel Sightseeing

4.2 (11)
Fra 188 kr
Hvorfor ikke opleve Madrid fra en cykel? Kom med på vores Madrid Cykel Sightseeing Tur, og opdag et unikt Madrid på en anderledes måde. Køb dine billetter til Madrid Cykel Sightseeing her!

Uanset om du rejser alene eller med venner er vores Cykel Sightseeing Tur den perfekte måde at bruge et par timer på i Madrid. Vores cykelture har gode engelsktalende guider med masser af viden om byen, og det er samtidig en behagelig måde at se Madrid på. Du vil blive udstyret med en let anvendelig cykel, masser af nyttige tips om hvad man kan se og gøre, mens man er i Madrid, og du får ikke mindst en sjov og lærerig udendørs oplevelse.

Når turen slutter vil du føle dig bedre kendt med alle seværdighederne og vide meget mere om Madrid, mens du har været underholdt, haft det sjovt og nydt den sociale oplevelse også.

Vi cykler hen til de vigtigste seværdigheder i Madrid: Templo de Debod, Det Royale Teater, Royal Palace (Palacia Real), Almudena Katedralen, Plaza de la Paja, Rådhusladsen, Plaza Mayor, Puerta del Sol, St. Ann´s Pladsen, Paseo del Prado, Prada Museum, Retiro Park, Alcala Gate og Cibeles Pladsen.

Vi cykler primært på cykelstier, på gågader og i parker og vi stopper selvfølgelig for at tage nogle gode billeder og få noget at drikke. Dette er en oplevelse du sent glemmer!

Vigtig information
:
- Turen er på engelsk!
- Billetten er KUN gyldig på den bestilte dag.
- Venligst mød op 15 min. før turen starter!
- Vær venligst opmærksom på denne tur er på forespørgsel og det kan tage op til 48 timer, før vi får turen bekræftet!
- Vær venligst opmærksom på denne tur kan blive aflyst med kort varsel pga. dårligt vejr.
- Hvis turen aflyses gør vi vores bedste for at kontakte dig med en alternativ dato!
- Børn under 14 år er ikke tilladt på denne tur.
- Deltagere på denne tur må besidde fuld bevægelsesevne og være i stand til at gå op og ned af trapper uden hjælp eller assistance.
- Vi anbefaler behageligt tøj og fodtøj. Om vinteren er det en god idé at tage varmt tøj på og i tilfælde af regn anbefales det at medbringe regntøj. Regnslag kan udleveres ved turens start. Cykelhjelme er også tilgængelige.
- Madrid Cykel Sightseeing starter og slutter ved Madrid Cycling Tour/Trixi.

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 3 timer

Vejviser

Madrid Cykel Sightseeing

Adresse
Avenida de Menéndez Pelayo, 9 28009 Madrid Spanien

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.