Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til Madrid

Velkommen til MadridBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til attraktioner, oplevelser eller sightseeing i Madrid.
Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til sightseeing i Madrid! F.eks. kan du nyde en guidet tur rundt på Palacio Real, opleve Gran Via, Plaza Mayor og andre berømte pladser og gader, se et Flamenco Show i hjertet af Madrid eller kom hel tæt på Real Madrids berømte stadion Santiago Bernabéu.

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

El Escorial og Madrid Sightseeing

Fra kr 648
Det verdenskendte palads, museum og kloster ved El Escorial ligger kun 45 km fra Madrid og er absolut et besøg værd. Billetter kan bestilles her!

Første del af denne tur er et stop ved El Escorial, der ligger blot 45 km fra Madrid. El Escorial (Real Monasterio de El Escorial ) er blevet erklæret for kulturarv og er et symbol på den spanske styrke i det 16. århundrede. Det er også et mausoleum for Charles V. På grund af dens symmetri og balance blev El Escorial  betragtet som verdens ottende vidunder i lang tid.
Besøget til El Escorial inkluderer Det Hapsburgske Palads, Kongens og Prinsessens Mausoleum, Chapter Houses, Arkitektur værelset, våbenværelset og kirkebibliotektet.

Efter El Escorial kører vi ca. 9km til Basilica Del Valle (El Valle de los Caídos), et enormt monument bygget mellem 1940 og 1959! Kirken er hugget ind i bjerget i 1350 meters højde og et meget imponerende 150 meter højt kors står i midten af dette storslåede stykke natur i Madrids bjergkæde. Vores guide vil udefra fortælle os alt om dette sted og bagefter vil der være tid til at beundre udsigten over Sierra de Madrid.
OBS : Besøget ved Basilica Del Valle kan blive aflyst med kort varsel pga. dårligt vejr eller hvis der foregår en gudstjeneste i kirken.

Efter det smukke besøg ved El Escorial og Kirken kører vi tilbage til Madrid for at tage på en omfattende sightseeing der består af bl. a. Calle Mayor, Plaza Mayor, Plaza de la Villa, Palacio Real, Prada- Museet, Gran Vía, Paseo de la Castellana, Barrio Salamanca, Plaza de Castilla osv.

Vigtig information:
- Turen er på engelsk!
- Varighed: ca. 7 ½ time.
- Billetten er KUN gyldig på den bestilte dag.
- Hver dag kl. 08:45. Ingen ture om mandagen!
- Mød venligst op 15 min. før turens start.
- Børnepriser for børn mellem 6 og 15 år, børn under 6 år er gratis
- Vi går en del på denne tur, så det anbefales at bære praktisk fodtøj.
- El Escorial og Madrid Sightseeing starter og slutter hos Julia Travel – Gray Line Spain.

Åbningstider

Tirs. til søn. kl. 08:45

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 7 timer 30 minutter

Vejviser

El Escorial og Madrid Sightseeing

Adresse
Julia Travel – Gray Line Spain, Calle San Nicolàs 15 28013 Madrid, España

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.