Sightseeing

Her kan du købe dine sightseeing billetter i Madrid, og bl.a. opleve Madrid by night, Rundtur på Palacio Real, Madrids berømte gader og pladser så som Gran Via og Plaza Mayor eller hvad med en Segway Sightseeing i Madrid? Mulighederne er mange!

Sightseeing
 
Guidet tur til det kongelige palads

Guidet tur til det kongelige palads

Det kongelige palads i er et must, når du besøger Madrid. Det smukke slot er et af de mest velbevarede slotte i Europa og klart værd at udforske nærmere. Nyd en 1,5 times rundvisning med din dygtige guide, bestil her!

Fra 289 kr
Madrid Segway Tur

Madrid Segway Tur

Madrid fra en Segway må være den morsomste måde at være på sightseeing i Madrid på. Men det er ikke kun morsomt, du vil også lære en masse om Madrid, og se meget af byen. Bestil dine Madrid Segway billetter her!

Fra 289 kr
Madrid Hop-af Hop-på

Madrid Hop-af Hop-på

4.6
(5)

Hop-af Hop-på sightseeing i Madrid er en nem og passende måde at se og nyde hele Madrid på i dit eget tempo. Bestil dine billetter til Hop-af Hop-på sightseeing i Madrid her!

Fra 174 kr
Madrid Sightseeing

Madrid Sightseeing

Madrids Panoramiske Sightseeing tur er en af de bedste måder at nyde hele Madrid på. Madrid Sightseeing Tur foregår til fods og med bus og du kan bestille dine billetter lige her!

Fra 231 kr
Madrid Sightseeing og Palacio Real

Madrid Sightseeing og Palacio Real

Kom med på denne Madrid Sightseeing Tur inkl. Et besøg på Palacio Real i Madrid. Dette er en god måde at se og nyde det meste af Madrid på kun 4 timer.

Fra 363 kr
Madrid Cykel Sightseeing

Madrid Cykel Sightseeing

4.2
(9)

Hvorfor ikke opleve Madrid fra en cykel? Kom med på vores Madrid Cykel Sightseeing Tur og opdag et unikt Madrid på en anderledes måde. Køb dine billetter til Madrid Cykel Sightseeing her!

Fra 207 kr
Det Habsburgske Madrid og Palacio Real

Det Habsburgske Madrid og Palacio Real

Oplev Madrid dengang den Habsburgske familie styrede Spanien, og se det flotte Palacio Real i Madrid. Billetter til Det Habsburgske Madrid og Palacio Real kan købes her!

Fra 429 kr
Prado Museum

Prado Museum

4.0
(1)

Bestil billetter til det verdensberømte Prado Museum i Madrid her, og spring køen over. Adgangskøen til Prado Museet i Madrid er ofte meget lang, så spar tid, og køb dine billetter til Prado Museet i Madrid her!

Fra 330 kr
Madrids højdepunkter & Prado-museet

Madrids højdepunkter & Prado-museet

Denne populære sightseeingtur giver dig mulighed for at udforske Madrids mange højdepunkter og store attraktioner med din lokale guide. Denne tur inkluderer også en rundvisning på det berømte Padro Museum, som er et absolut must, når du besøger Madrid. Sikre dig din plads, bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 471 kr
Det habsburgske Madrid & Prado-museet

Det habsburgske Madrid & Prado-museet

Nyd en billedskøn 3,5-times guidet tur til fods rundt i det habsburgske Madrid og besøg det verdenskendte Padro Museum. Sammen med din lokale guide, vil du udforske Madrid under det habsburgske imperium, efterfulgt af en guidet tur til Padro-museet. Bestil dine billetter til denne poplære tur hjemmefra!

Fra 512 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv