Smag på Madrid

Spis dig gennem Madrid og byens rige madkultur! Smag lækre tapas, besøg et lokalt marked eller lær om lokale vine på en vinsmagning. Bestil din mad- eller vintur her og forbered dig på en oplevelse der vil få mundvandet til at løbe!

Smag på Madrid
 
Madrid tapas- og historietur

Madrid tapas- og historietur

4.0
(1)

Oplev det autentiske Madrid på vores tapastur til fods guidet af en indfødt madrilener. Smag over 10 forskellige slags tapas og lær om spansk kultur, historie og gastronomiske traditioner. Sørg for at bestil din plads på denne populære tur hjemmefra!

Fra 619 kr
Madrid madlavningskursus

Madrid madlavningskursus

Nyd et sjov og lærerigt madlavningskursus i den spanske kogekunsts navn i Madrid! Lær, hvordan du laver populære spanske retter som paelle, tortilla og sangria sammen med din lokale kok og lille gruppe. Gå ikke glip af denne sjove oplevelse, bestil dit madlavningskursus online!

Fra 578 kr
Madrid vin- og tapastur

Madrid vin- og tapastur

Er du interesseret i spansk madkultur og vil du gerne smage en masse forskellige klassiske tapas? Så kom med os på vores Vin- og Tapastur i Madrid! På denne sjove tur vil du lære om spanske vine og smage på verdens fineste skinke - sortfodsskinke. Bestil en af Madrids mest velsmagende tur her!

Fra 413 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv