Udenfor Madrid

Hvorfor ikke besøge den historiske by Toledo eller det smukke El Escorial når du er på ferie i Madrid? Her kan du købe fuldt guidet ture fra Madrid til det imponerende Toledo eller El Escorial!

Udenfor Madrid
 
Toledo Halvdagstur

Toledo Halvdagstur

Den smukke by Toledo kun 70km fra Madrid er én af Europas ældste byer. Billetter til Toledo Halvdagstur kan du købe her!

Fra 454 kr
Toledo Heldagstur

Toledo Heldagstur

Hvorfor ikke tage med på denne Toledo Heldagstur, én af de smukkeste byer i verden. Du vil se og opleve alt om Toledo på denne guidede tur!

Fra 446 kr
Toledo og Madrid Sightseeing

Toledo og Madrid Sightseeing

Hvorfor ikke opleve det hele på én dag? Det kan du nu med denne utrolige Toledo og Madrid Sightseeing tur. Så tag med og oplev det bedste af Toledo og Madrid Sightseeing!

Fra 594 kr
El Escorial Klosteret

El Escorial Klosteret

Det verdenskendte palads, museum og kloster El Escorial ligger kun 45 km fra Madrid og er absolut et besøg værd. Billetter kan bestilles her!

Fra 537 kr
El Escorial og Madrid Sightseeing

El Escorial og Madrid Sightseeing

Hvorfor blot nyde El Escorial når vi også kan tilbyde den perfekte kombi – alt sammen på én dag. Billetter til El Escorial og Madrid Sightseeing kan du købe her!

Fra 652 kr
Segovia & middelalderbyen Pedraza

Segovia & middelalderbyen Pedraza

Tag med os på en fascinerende heldagstur til to middelalderbyer, Pedraza og Segovia! Kun en time udenfor Madrid ligger middelalderbyen Pedraza. Her kan du udforske en af Spainens mest fantastiske middelalderbyer. Næste stop er Segovia, som er velkendt for sin romerske vandledning, domkirke og middelalderslot. Bestil din tur online!

Fra 792 kr
Shoppetur til Las Rozas Village

Shoppetur til Las Rozas Village

Shop amok i Ras Rozas Village Outlet kun 30 min. udenfor Madrid! Forudbestil dine billetter til ekspressbussen og shop masser af designervarer og populære mærker! Du kan spare op til 60% på kendte varemærker!

Fra 132 kr
Det kejserlige Toledo & vintur

Det kejserlige Toledo & vintur

Bestil en heldagstur til Toledo fra Madrid. Din lokale guide vil tage dig til Toledo og vise dig rundt i den historiske by. Toledo bliver kaldt 'Byen med de tre kulturer', her vil du besøge en moské, kirke og synagogoe. Turen ender med en vinsmagning i Bargas.

Fra 743 kr
Heldagstur til Avila & Segovia

Heldagstur til Avila & Segovia

Nyd en fascinerende heldagstur til Avila og Segovia sammen med din lokale guide. De to byer har en rig historie og er uden tvivl et besøg værd, når du er i Madrid. Udforsk den ældeste og intakte fortificerede område i Avila og Spaniens smukkeste slot i Segovia. Bestil din tur med eller uden frokost.

Fra 487 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv